Начини, с които котките ви казват – „Обичам те!“

РЕКЛАМА

Начини, с които котките показват обич: Котките не могат да говорят. Но те не се нуждаят от това, защото за да демонстрират любовта си към вас, те използват различни начини. И това е невероятно сладко!

Според специалисти, които изучават поведението на животните, нашите домашни любимци са невероятно любвеобилни и много искат да ни признаят колко много ни обичат, правят го от сърце и по няколко пъти на ден. Убедете се сами в това, със следващата колекция от различни начини, с които котките показват обич.

РЕКЛАМА

Котката ви мачка с лапите си

Начини с които котките показват обич

Или минава по кожата ви с лапите си – това буквално означава: „Обичам те“!


Начини, с които котките показват обич: Котката ви носи подаръци

Начини с които котките показват обич

Понякога може да е мъртва мишка или дори обезглавена жаба! Като цяло експертите уверяват, че по природа тези животни са невероятно щедри, ако не са безразлични към някого, и винаги ще споделят своята плячка или играчка . Така че, забравете за отвращението и просто похвалете вашия домашен любимец, че ви е донесъл гризач.

РЕКЛАМА

Котката търка главата си във вас

Котката търка главата си във вас

Може би този начин на обявяване на любов ще ви се стори малко странен, но има логично обяснение! Факт е, че пухчетата имат много жлези по тялото си, които отделят специален секрет, а някои от тях са разположени на главата и бузите. И ако котката потърка лицето си във вас, това означава, че тя просто е искала да ви „маркира“ с миризмата си, или по-точно, да съобщи, че ви е разпознала като член на семейството!


Котката ви гледа право в очите

Котката те гледа в очите

Оказва се, че дългият поглед „очи в очи“ без мигане е знак за влюбване не само сред хората, но и сред нашите домашни любимци. Но сега ще бъдете още по-изненадани – експертите, които изучават поведението на животните, наричат ​​този метод еквивалент на целувката!

РЕКЛАМА

Котката си показва корема

Котката си показва корема.

Оказва се, че за котката коремът е много интимна част от тялото и тя няма да го покаже на първия срещнат! Никога не знае кой ще я нападне или ще забие ноктите си в нея. И ако в същото време котката лежи по гръб пред вас, това означава, че тя се чувства удобно и спокойно с вас и може да си позволи да бъде беззащитна!


Котката огъва върха на опашката си

Начини с които котките показват обич

Собствениците на котки знаят отлично, че опашката на тези животни е истински барометър на настроението. И ако опашката на вашия домашен любимец леко трепери и върхът й е извит настрани, това определено е любов!


Котката ви хапе

Начини с които котките показват обич

Ако домашните ви любимци ви хапят, бъдете сигурни – те искат да знаете за чувствата им!


Начини, с които котките показват обич: Котката се търка с цялото си тяло в краката ви

Котката се търка с цялото си тяло в краката ви

На практика е същото като когато домашният ви любимец потърка главата си във вас, само че сто пъти по-силно – така котката ви казва, че вече сте неговият човек!


Котката ви мърка

Начини с които котките показват обич

Мъркането при котките е начин за предаване на цялата гама от чувства, от страх, тъга до голямо щастие. Но сигурно се досещате, кога тя мърка от любов?


Котката ви следва навсякъде

Начини с които котките показват обич

Вече сте нахранили любимеца си, дали сте му вода и дори сте му подарили нова кутия, а той буквално ви гони навсякъде. Котката просто иска да ви покаже, че вашата компания е най-доброто свободно време за нея и тя никога няма да замени този, който е заел място в сърцето!


Смешни котки, които избраха най-неочакваните места за почивка


Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни