Слончето, което следва своя човешки спасител навсякъде

РЕКЛАМА

От Чушка ви представяме една интересна история за изоставено слонче и неговият човешки спасител. Приятно четене!

Малко слонче

Мойа едва не се удавила, докато се опитвала да пресече река, когато била само на няколко дни. Тя била изоставена от стадото си, но за щастие рейнджърите я намерили точно когато била заобиколена от глутница хиени. Героите рейнджъри завели Мойа в убежището Wild Is Life, чиято основателка, Рокси Данквертс, станала новата майка на това сираче.

РЕКЛАМА
Слонче пипа с хобоа си жена.

Сега Мойа, която е на 14 месеца, следва Рокси навсякъде, където отиде. „Тя познава гласа ми, миризмата ми и по някакъв начин знае къде съм по всяко време“, каза Рокси. „Откъде знае това, нямам представа!“ . Нищо не може да попречи на Мойа да стигне до Рокси, човешката и майка. С течение на времето става все по-трудно да се измъкнеш от нея, защото Мойа расте и става все по-трудно да се справяш с нейните набези в къщата.

Слонче бутнало саксии с цветя.

Слонче бърка с хобота си в кутии на масата.

Слонче в кухня.

„Тя е едно от онези животни, с които съм развила изключителна връзка на приятелство, доверие и любов“, казва Данквертс. „Ще ми бъде трудно да я пусна. Въпреки това съм толкова решена и толкова сигурна в правилния път, който съм избрала. Искам най-доброто за слончетата и това е те да бъдат свободни в дивата природа.“

Малко слонче, върху диван.
Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни