Интересни идеи за малка баня, с които да увеличите пространството у дома

РЕКЛАМА

Банята е едно от основните и най-важни места в дома. Имайки дом с минималистичен размер, всяко оформление трябва да бъде обмислено правилно, така че да остане удобно за семейството. В минималистичен дом създаването на малка баня може да доведе до увеличаване на пространството у дома.

Със следващите снимки, от Чушка, ще ви покажем няколко креативни идеи за малка баня. Пожелаваме ви приятно гледане и един ползотворен и креативен ден!

РЕКЛАМА

Монохромна баня

Монохромна баня

Този дизайн на банята използва комбинация от черни и бели цветове, която след това все още изглежда привлекателна с мотивите, които доминират във всяка зона. Тази баня е оборудвана и с прозорец, който прави циркулацията на въздуха и светлината много по-оптимална и прави банята комфортна.


Минималистичен модерен дизайн на баня

Минималистичен модерен дизайн на баня

Този дизайн на баня има модерен минималистичен вид, който използва естествени нюанси. За максимална функционалност на всяка зона в тази баня е избрана допълнителна стъклена преграда, а нейният прозрачен вид създава впечатление за простор.

РЕКЛАМА

Правилен избор на интериор

Дизайн на малка баня.

Не е нужно да се притеснявате, че имате малка баня. Направете модерен модел, като използвате правилния интериор. Тази баня също е оборудвана с душ кабина в златист цвят, която е отделена от тоалетната с преграда от закалено стъкло.


Малка баня с опростен дизайн

Малка баня с опростен дизайн

Ако искате семпла, но все пак красива визия, този дизайн на баня трябва да бъде в списъка, който да приложите у дома. Този дизайн на баня е подходящ, ако сте ограничени в пространството. Макар и малка, тя може да побере тоалетна и душ, които са оставени отворени без преграда. А в стените, можете да изградите рафтове в дълбочина, за да се увеличи максимално площта и да не се нарушава малкото пространство.

РЕКЛАМА

Правилният избор на цвят

Малка баня с опростен дизайн

Размерът наистина не е голям, но може да се увеличи максимално площта, така че да се създаде максимална функция в тази баня. Умишлено тоалетната чиния е поставена по-високо, така че да се мокри по-малко от водата от душа. Изборът на цвят също е важен, когато имате малка баня. Опитайте се да изберете естествен и семпъл цвят, така че той да създава широко и непретрупано впечатление.


Дизайн на баня с усещане за дърво

Дизайн на баня с усещане за дърво

Този дизайн на баня има кафяв интериор с дървесен мотив, което го прави да изглежда естествено. Тази баня също има преграда, която не е цяла, така че все още осигурява максимална циркулация на въздуха и създава впечатление за простор.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни