Най-добрите градове за посрещане на Коледа в Европа

РЕКЛАМА

Днес от Чушка, искаме да ви покажем едни от най-добрите градове в Европа, в които можете да посрещнете Коледа. Приятно гледане!

Прага, Чешка Република

Коледа в  Прага, Чешка Република

Прага, готическата приказка на Европа, празнува Коледа с блясък и величие. Нейната спираща дъха архитектура осигурява наистина драматичен фон за отпиване на ароматно греяно вино и изгубване в лудостта на коледното пазаруване.

РЕКЛАМА

Виена, Австрия

Коледа във Виена, Австрия

Трудно е да се намери град, който да празнува Коледа с такава благодат като Виена. Искрящите, елегантни коледни базари и очарованието на стария свят по улиците придават на града магическа привлекателност…

Интересни факти за Австрия.

РЕКЛАМА

Кьолн, Германия

Коледа в Кьолн, Германия

Кьолн е известен със своята грандиозна катедрала, готически шедьовър, който доминира над града по повече от един начин. В града цари невероятна атмосфера по време на коледните празници. И да не забравяме, че най-хубавите, голями и весели коледни базари са в Германия.

Интересни неща за живота в Германия.

РЕКЛАМА

Страсбург, Франция

Коледа в Страсбург, Франция

Дом на най-стария коледен пазар във Франция, великолепна готическа катедрала,… и очарователен Стар град, включен в списъка на ЮНЕСКО, старинният елзаски град близо до границата с Германия е фантастична дестинация за вашето зимно пътуване.


Вроцлав, Полша

Коледа във Вроцлав, Полша

По време на зимните празници Вроцлав, четвъртият по големина град в Полша, съблазнява посетителите с възхитителен коледен базар, който датира от 16 век.


Талин, Естония

Коледа в Талин, Естония

Със защитения от ЮНЕСКО средновековен Стар град, който изглежда като излязъл от страниците на детска книжка с приказки, Талин е възхитителен през цялата година,… но именно зимата му придава уникален характер.


Копенхаген, Дания

Коледав в Копенхаген, Дания

Коледа заварва Копенхаген, пълен с блестящи светлини, празничен дух и hyggelige кафенета, където изобретателният дизайн и легендарният датски уют се смесват хармонично, за да направят вашето изживяване уникално.


Рованиеми, Лапландия

Коледав в Рованиеми, Лапландия

Със своите неземни мразовити пейзажи, ярко осветени дървета и сложни ледени скулптури, няма съмнение, че Рованиеми е един от най-добрите европейски градове за Коледа.


Нюрнберг, Германия

Коледав в Нюрнберг, Германия

Няма по-добро време за посещение на Нюрнберг от коледния сезон, когато градът се превръща в истинска зимна приказка.

Интересни неща за живота в Германия.


Лондон, Англия

Коледав в Лондон, Англия

Ослепителни улични илюминации, страхотни витрини и тонове празнични забавления правят Лондон един от най-добрите коледни градове в Европа.


Брюж, Белгия

Коледав в Брюж, Белгия

Ще ви бъде трудно да намерите по-очарователен град в Европа от Брюж,..с неговите приказни канали, сгради, които изглеждат като направени от джинджифилов хляб, и елегантни конски карети, които трополят по средновековните улици.

Странни факти за Белгия – домът на пържените картофи и котешките паради.


Тук можете да научите и за едни от най-приказните туристически дестинации в Европа.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни