Най-цветните дестинации в Европа

РЕКЛАМА

Стокхолм, Швеция

Стокхолм, Швеция

Построен върху 14 острова в Балтийско море, Стокхолм е една от най-красивите и цветни столици в света. Определено е един от най-невероятните градове.


Берлин, Германия

Берлин, Германия

Берлин може да е огромен метрополис, но не е покрит с високи сиви небостъргачи, а напротив, доста е цветен. Отидете в алтернативните квартали като Кройцберг и Нойколн, за да откриете артистично проектирани сгради, които правят Берлин изключително чаровен.

РЕКЛАМА

Рейкявик, Исландия

Рейкявик, Исландия

С дългите периоди на тъмнина през зимата гражданите на Рейкявик измислиха гениален план, използвайки цветовете, за противодействие на времето на тъмнина, което Исландия получава.


Копенхаген, Дания

Копенхаген, Дания

Шик, модерен и модно ексцентричен; тези три неща обобщават личността на този скандинавски град. Това се отразява широко от квартал на квартал, което го прави идеална дестинация за всеки, който търси цветно бягство.

РЕКЛАМА

Порто, Португалия

Порто, Португалия

Холистичната комбинация от жизнени битови сгради и ексцентрични местни жители е това, което включва Порто в нашия списък с цветни дестинации. Дом на портвайна, Порто се превърна в задължителна дестинация за всеки любител на виното и/или фанатик на цветовете.


Неапол, Италия

Неапол, Италия

Неапол може да е известен със своята вкусна кухня и планината Везувий. Но единственото нещо, от което посетителите винаги са приятно изненадани, е цветовата схема на града.

РЕКЛАМА

Прага, Чешка Република

Прага, Чешка Република

Прага е гордостта и радостта на Чешката република със своите обекти на ЮНЕСКО, калдъръмени улици и вековна архитектура. Печеливша комбинация за списъка на всеки пътник.


Лонгиърбиен, Норвегия

Лонгиърбиен, Норвегия

Mалкото градче Лонгиърбиен e скътано в полярния кръг. Въпреки че градът е изолиран, това е място където може да се види Северното сияние през нощта. Но по-важното е, че се предполага, че е домът на господин Никълъс Клаус или Дядо Коледа. Затова там се намира най-голямата пощенска кутия в света, която получава само писма до Дядо Коледа.


Остров Санторини

Остров Санторини

Дори името на острова може да ви накара да замечтаете. Прашни хълмове, покрити с боядисани в бяло къщи, с покриви, сини като кристално чистото древно Егейско море…


Бурано, Италия

Бурано, Италия

Цветното Бурано се намира във венецианската лагуна и е любимо място на туристите. Бурано представлява красиви разходки сред безкрайни цветни улички с освежаващ сладолед в ръка. Е не ви ли се иска да тръгнете веднага.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни