Най-романтичните малки градове в Европа

РЕКЛАМА

Синтра, Португалия

Спиращи дъха гледки в Синтра, Португалия

Синтра се намира на запад от столицата Лисабон, в подножието на планината Синтра. Отдалеч пастелните нюанси на мавританската архитектура и архитектурата от 19-ти век създават зашеметяващ контраст с тучния зелен горист терен.

Утрехт, Холандия

Утрехт, Холандия

Когато мислим за любов и канали, дестинацията, която изниква в съзнанието ни, е Венеция. Според мнозина, Утрехт, един от най-недооценените градове в Холандия, се смята за най-красивия град с канали в Европа.

РЕКЛАМА

Талин, Естония

Талин, Естония

Може би един от най-малко известните столични градове в Европа, мистерия е, че Талин остава донякъде под радара. Този естонски скъпоценен камък граничи с Балтийско море и е дом на редица средновековни и готически структури, калдъръмен стар град и селекция от подобни на Аладин дворци, които спомагат за приказната визия на този град.

Сеговия, Испания

Сеговия, Испания

Разположен на север от Мадрид, Сеговия е едно от най-популярните пътувания от испанската столица, въпреки че все още е сравнително непознат от мнозинството туристи.

РЕКЛАМА

Гент, Белгия

Гент, Белгия

Средновековна архитектура, канали и малки улички идват на ум, когато посетите Гент – добре пазена тайна, като вземете предвид популярността на съседите от Брюксел.

Позитано, Италия

Позитано, Италия

Позитано е приветствано като най-очарователното място на италианското крайбрежие на Амалфи. Много двойки, които пътуват до тази страна, се отправят направо към обичайните места на Рим и Венеция, но Позитано е малко по-малко известен.

РЕКЛАМА

Чески Крумлов, Чехия

Чески Крумлов, Чехия

Прага обикновено е предпочитаният град за повечето от нас, които посещават Чехия. Но ако се насочите достатъчно на юг от столицата, ще стигнете до място, за което мнозина никога не са чували, въпреки че е вторият най-посещаван град в страната.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни