Най-екзотичните места в света

РЕКЛАМА

Със следващите кадри от най-екзотичните места в света, от Чушка ви пожелаваме един усмихнат и изпълнен само с положителни емоции ден.

Мауи, Хавай

Мауи, Хавай

Мауи, известен като „Островът на долината“, е любим със своите мъгливи върхове, прекрасни залези и бамбукови гори. Там можете да се отпуснете на плажа Каанапали или да разгледате червените пясъци на Кайхалулу – един уникален по рода си плаж в света.

РЕКЛАМА

Пуерто Рико

Пуерто Рико

С тропически климат, уединени палмови плажове, Пуерто Рико е може би най-екзотичният остров в Карибите.


Фуертевентура, Канарски острови

Фуертевентура, Канарски острови

Фуертевентура може би е най-интересният остров на Канарските острови, благодарение на своите пусти плажове, кристално чиста вода и хипи атмосфера.

РЕКЛАМА

Национален парк Тайрона, Колумбия

Национален парк Тайрона, Колумбия

Разходете се през националния парк Тайрона, мечтаната дестинация на еко-пътешественика. Това е идеалното място за престой в хижа на плажа, екзотични плодове и изследване на красиви лагуни.


Вис, Хърватия

Вис, Хърватия

Хърватският остров Вис има сериозна притегателна сила сред туристите, благодарение на драматичните си скали и екзотични плажове.

РЕКЛАМА

Френска полинезия

Френска полинезия

Френска Полинезия е мястото на изумрудените лагуни и екзотичните аромати на ванилия и кокосови орехи, а цветята на Тиаре Таити изпълват въздуха.


Юкатан, Мексико

Юкатан, Мексико

Този югоизточен ъгъл на Мексико, който разделя Мексиканския залив и Карибско море, има всички съставки за една екзотична почивка.


Кох Ронг Санлоем, Камбоджа

Кох Ронг Санлоем

Този райски остров край южното крайбрежие на Камбоджа е едно от най-екзотичните места в Тайландския залив. Той е коренно различен от туристическия град Сиануквил, тъй-като не толкова населен, с изключение на няколко селски колиби на плажа.


Острови Уитсъндей, Австралия

Острови Уитсъндей, Австралия

Блестящите бели и сини нюанси на островите Уитсъндей се превърнаха в емблематично екзотично място за пътешествениците, изследващи Австралия.


Фиджи

Фиджи

Когато става дума за екзотични ваканции, Фиджи е трудно да се победи. Страна, благословена с клисури, мангрови гори, водопади и естествени басейни, това е перлата на Южния Пасифик. Според мнозина е номер едно сред най-екзотичните места в света.


Мадагаскар

Мадагаскар

Дом на неземни пейзажи и една от най-уникалните екосистеми на Земята, малко места отговарят на качеството на Рая на Мадагаскар.


Тук можете да разгледате едни от невероятните места по света: Невероятни места по света, които наистина съществуват.


Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни