Градове, които могат да променят начина ви на живот, ако се преместите там

РЕКЛАМА

Има ли градове, които са по-подходящи за живеене от вашия? Ако работата ви е свързана с Интернет, тогава изобщо не сте длъжни да прекарате остатъка от живота си в шумни и прашни градове.

Бизнесът и децата обикновено пречат на хората да се движат. Но какво да кажем за установяване в евтини и хубави градове, където децата им имат шанс да получат добро образование, а вие да живеете живота, за който винаги сте мечтали?

РЕКЛАМА

Възможно ли е да се съчетаят ниски разходи за живот с високо качество на живот? Светът е пълен с евтини градове с добро ниво на екология и ниска престъпност.

От Чушка сме направили колекция от няколко такива градове, които със сигурност ще променят начина ви на живот към по добро, ако решите да се преместите. Приятно гледане!

РЕКЛАМА

Аликанте, Испания

Аликанте, Испания

Малко вероятно е да сте чували нещо за този град. И все пак има всичко най-добро от това, което Испания може да предложи. Да, животът може да по скъп тук. Но качеството на живот в този приказен град е сравнимо с качеството на живот в най-добрите градове в западния свят.

Аликанте се намира много близо до Барселона, но е много по-подходящ за живот. Тук има много красив и безопасен плаж, както и прекрасна архитектура, климат, храна, развлечения. И накрая, тук можете да водите спокоен начин на живот, който няма да бъде засенчен от тълпи туристи.

РЕКЛАМА

Мендоса, Аржентина

Мендоса, Аржентина

Мендоса е сърцето на Аржентина като винена страна. Има всичко, което оценявате в столичния район: страхотна храна, вълнуващ нощен живот и цялостна енергична атмосфера с оживен социален живот.

Местните закони позволяват на чужденци да отварят нов бизнес тук без никакви проблеми. Така че, ако искате да започнете малък бизнес в Аржентина, тогава Мендоса е може би най-подходящият град за това. И това място е прекрасен ски курорт.

Бали, Индонезия

Бали, Индонезия

Ако мечтаете за евтин живот в красиво азиатско градче, тогава трябва да знаете, че няма по-добро място от остров Бали. И не само заради гледките, но и поради факта, че тук по-лесно се усеща екзотичната азиатска култура.

Чианг Май, Тайланд.

Чианг Май, Тайланд.

Този град предлага на емигрантите възможно най-добрия климат. Екзотична тайландска култура, страхотна храна, меко време през цялата година, приятелски настроени хора – това е, което климатичните мигранти обичат тук. Между другото, поради факта, че има особено много от последните, ще бъде много лесно да се интегрирате в местната емигрантска общност. Освен това е много лесно да създадете интернет бизнес или да намерите работа на непълен работен ден.

Корозал, Белиз

Корозал, Белиз

Този тропически рай предлага перфектната обстановка за спокоен карибски начин на живот. Тук можете да правите йога или да медитирате на самия плаж, да се насладите на невероятни залези, да пиете най-вкусните коктейли в света и като цяло да живеете в мир и спокойствие. Белиз предлага и богат културен живот – така че това не е рай само за пенсионерите.

Пуерто Ваярта, Мексико

Пуерто Ваярта, Мексико

Ваярта е универсален град за тези, които искат да живеят далеч от туристическите задръствания. Градът предлага невероятна природна красота, много романтика, богата културна програма и, разбира се, страхотни цени.

Охен, Испания

Охен, Испания

Ако някога сте мечтали да живеете в южната част на Испания, то тук е вашето място. Намира се много близо до респектиращия морски курорт Марбея, заобиколен от огромен брой вили за милиони долари. Ето защо тук никога не е скучно.

Прага

Прага

Този град е най-добрият избор за тези, които мечтаят да живеят във великолепен, древен европейски град. А също и за тези, за които е изключително важно децата им да получат отлично образование в международно европейско училище.
Модерна Прага е красив и динамичен град с енергични хора. В същото време калдъръмените му улички изглеждат като в средновековна приказка. Има всичко: красота, много забавления, невероятни кръчми, невероятни кафенета и престижни университети. И все пак … тук не е толкова скъпо.

Е, колко привлекателен ви се струва животът във вашия град? Нещо ни подсказва, че повечето от вас вероятно биха искали да се преместят. Може би е време да превърнете мечтите си в реалност? Да започнете да живеете живота, за който мечтаете, е много по-лесно, отколкото си мислите. Поне ако работата ви не зависи от географското ви местоположение.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни