10 Топли страни, в които е най-добре да отидете на почивка през зимата

РЕКЛАМА

От Чушка ви представяме няколко топли страни, където лятото продължава целогодишно и където можете да отидете на почивка през зимата. Приятно гледане!

Индия

Индия

Невероятните плажове, разнообразната кухня и богатата култура на тази страна няма да ви оставят безразлични. Тук ще намерите древни хиндуисти, специфична, пикантна, но много вкусна храна, изобилие от слънце и плодове, както и гмуркане и сърф по плажовете с незабравима гледка.

РЕКЛАМА

Израел

Израел

В Израел празнуват Нова година в голям мащаб и освен плажовете има много други забавления като доста места за пазаруване и превъзходна местна кухня.

Тайланд

Тайланд

Тайланд е едно най-добрите топли места, където можете да отидете през зимата. Въпреки, че е известен курорт, цените не са високи, така че е чудесно за дълга ваканция.

РЕКЛАМА

Виетнам

Виетнам

Една от най-колоритните курортни страни в света. Тук няма толкова много туристи, колкото в други страни, плажът не е пренаселен и следователно водата е много по-чиста. Тук трябва да отидете на почивка до пролетта, защото определено има какво да правите. Има невероятна природа, разнообразна кухня, евтини услуги за гмуркане и сърф.

РЕКЛАМА

Дубай, ОАЕ

Дубай, ОАЕ

Тук можете не само да празнувате Нова година на плажа, но и да отидете на гастрономическа обиколка и да разгледате ориенталската кухня, както и да пазарувате от невероятни магазини.

Малдивите

Малдивите

Един от най-скъпите курорти, но си заслужава парите. Идеално място за любителите на шикозна, но спокойна морска почивка.

Куба

Куба

Постоянен купон, атмосфера от 80-те, коктейли и танци – перфектната почивка за млади хора и ценители на ретрото.

Мароко

Мароко

Посетете световноизвестните пазари на Фес, сърфирайте и посетете легендарната Сахара.

Индонезия

Индонезия

Излежавайте се на плажовете на Бали, разгледайте местните храмове и стойте далеч от цивилизацията, която познаваме.

Египет

Египет

Най-популярният, но и най-евтин морски курорт по време на новогодишните празници.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни