Тайни за нанасяне на червило

РЕКЛАМА

Тайни за нанасяне на червило от топ гримьори.

Привлекателността е много субективно понятие, всеки го възприема индивидуално. Ето защо няма ясни правила за създаване на грим, има определена техника и методи за прилагане на козметични продукти.

РЕКЛАМА

Иначе основното е резултатът, но не трябва да пренебрегвате технологията. Нарушавайки непреходните истини, гримът може не само да унищожи естествената красота, но и да състари външния вид.

Червилото завършва визията, акцентира и придава наситеност. Експертите дават няколко съвета как да гримираме перфектно устните.

РЕКЛАМА

 Фон дьо тен

Поставяне на фон дьо тен

За да издържи червилото по-дълго и легне по-равномерно, върху устните трябва да нанесе фон дьо тен. Фон дьо тен-а се слага върху цялото лице и с леки движения се нанася върху устните. Ако кожата на устните не досттъчно хидратирана, добре е преди това да се нанесе балсам за устни. Той ще хидратира, ще подхрани и изравни устните.Съшо така има специялни тонираши продукти за сухи участъци и са подходящи за тази цел.

Контур

Устните задължително трябва да се контурират с контур за устни, който трябва да бъде с един тон по тъмен от естественият цвят на устните. Яркият и забележителен контур, отдавна не е актуален, също така той визуално намалява размера и обема на устните и изглежда нелепо.

РЕКЛАМА

Тайни за нанасяне на червило: Нанесете червило с четчица

Тайни за нанасяне на червило

Най-добре да се изключи директен контакт с червилото(да се ползва четчица). За да не попаднат бактериите от епидермиса върху червилото и да не се размножават в него. Освен това с четцица червилото ще бъде нанесено по-равномерно на по-тънък слой.

Трябва да сте много прецизни в нанасянето на червени, бордови или кафеникави червила. Те акцентират вниманието, но също така могат да произведът негативен ефект.

Професионалните съвети ще ви помогнат да избегнете грешки при гримиране и винаги да изглеждате свежо и разкошно.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни