Стилна прическа „Аврора“

РЕКЛАМА

Романтичната и леко дръзка прическа Aurora има невероятно свойство – тя подхожда на почти всички, но в същото време създава уникален образ.

Единственото условие е високият професионализъм на вашия фризьор, тази прическа с право се счита за трудна.

Стилна прическа „Аврора“. За първи път аврора влезе в модата в средата на 80-те години на миналия век, на фона на популярността на диско стила, така подстригваха идолите на младежта от онази епоха. Днешното завръщане към тенденциите е не само почит към ретро стила, прическата „Аврора“ за коса от всякакъв тип се вписва перфектно в най-модерните тенденции.

РЕКЛАМА

Характерните черти на тази прическа са заоблена, обемна „шапка“ на темето, ефектен бретон и свободна, каскадна вълна коса на тила. Дължината на такава прическа може да бъде различна: къса, едва покриваща врата или дължина „до лопатките“. Единственото нещо, което си струва да се има предвид за собствениците на дълги къдрици, е, че основният им обем ще трябва да бъде пожертван в името на красивия силует.

Прическа "Аврора"

Стилна прическа „Аврора“: За кого е подходяща?

Женственият силует на прическата, меките, удължени странични кичури и бретон от различни стилове са идеално комбинирани и дори ви позволяват да моделирате почти всяка форма на лицето.

РЕКЛАМА
Прическа "Аврора"

Единственото противопоказание от стилистите е откровено заоблени, пълни лица, в този случай само удължена прическа Aurora за средна коса ще изглежда добре.

Прическа "Аврора"

Основният момент при избора на стил на прическа е дължината на контролните нишки, които трябва да създават тази много закръглена „шапка“ на косата. Ще изглежда най-впечатляващо, ако изберете контролна дължина до брадичката, а красива овална рамка ще допълни бретона на всеки модерен стил.

РЕКЛАМА
Прическа "Аврора"

Прическата стои страхотно на всеки тип коса, но е особено добра на права или леко вълниста коса. Силуетът се създава благодарение на многостепенна прическа и задължителното оформяне на краищата на косата с помощта на ножици за изтъняване. Тази техника не само създава обем, но и много „послушен“ силует, който изисква минимално оформяне.

Стилна прическа „Аврора“ за къса коса

Това е чудесен пример как една добре подбрана прическа може да преобрази външния вид. Допълнителният обем в зоната на короната, който се създава от къси прически Аврора, визуално разтяга овала на лицето и в същото време го омекотява благодарение на заоблените очертания на прическата. Искате ли да оставите дължината в задната част на главата? Вълната от каскадни „пера“, покриваща шията, ще я направи визуално по-тънка и елегантна

Прическа "Аврора"

Тази прическа е една от най-добрите опции за кръгли или ъглови лица. Това ще ви позволи да прикриете обемите и да направите очите и скулите акцентни зони.

Прическа "Аврора"

Цялата гама от модерни бретони изглежда перфектно в комбинация с прическа аврора за къса коса. Къс, до средата на челото, наричан още „френски“ или дълъг до веждите, прав или асиметричен.

Прическа "Аврора"

Стилът на прическата позволява всякакви комбинации, основното е, че бретонът украсява и придава хармония на чертите на лицето. И не забравяйте за задължителното докосване – тънко изтъняване на краищата на косата. Позволява на бретона да стои красиво и естествено, без използването на стайлинг.

Прическа "Аврора"

Благодарение на многостепенната техника на изпълнение, прическата е идеална за тези, които смятат косата си за тънка и палава, те ще придобият ясна структура и допълнителен обем. И като бонус, те няма да изискват мъчения със стилизиране.

Прическа "Аврора"

Абсолютното предимство на такава прическа е силует, лишен от ясни, твърди линии, той е този, който отговаря на най-новите модни тенденции. И в допълнение ви позволява да създавате много стилни и лесни за използване стилове.

Прическа "Аврора"

За да ги направите ви трябва само кръгла четка. Нанесете върху измита и леко изсушена коса малко оформяне, което отговаря на вашия тип коса, и завъртете кичурите с четка. Можете да влезете вътре – и ще получите класически елегантен стил, или можете да излезете навън и да ви бъде предоставен стилен, замислено небрежен външен вид.

Прическа "Аврора"

Прическа „Аврора“ за средна коса

Модата за елегантни и женствени прически със сложни стилове набира скорост. Особено очевидно в тенденциите за дизайн на средна и дълга коса, прическата Аврора в този случай предлага много оригинални и елегантни опции.

Прическа "Аврора"

Във фризьорските състезания, които определят тенденциите за предстоящия сезон, прическата Аврора за дълга коса се превърна в безспорен лидер. Романтизмът, умножен по многофункционалност, са точно тези качества, които днешната мода цени.

Освен това такава прическа ви позволява да демонстрирате красотата на самите къдрици и е изключително лесна за оформяне.

Прическа "Аврора"

В този случай дължината на косата може да бъде различна, единственото табу, което стилистите налагат, е твърдата и много къдрава коса. Те няма да ви позволят да поддържате силуета и самата идея на прическата.

Прическа „Аврора“ за дълга коса

Аврора на дълга коса се подстригва по класическата схема. Дълъг, струящ се силует „шапка“, красиво подчертаващ овала на лицето, е допълнен от дълги, доколкото можете да си позволите, кичури, които се спускат красиво върху раменете.

Прическа "Аврора"

„Пера“, откровено „разкъсани“ контури или спретнато оформени къдрици … дизайнът на дължината на косата в такава прическа зависи само от нюансите на вашия личен стил. Естественият цвят на косата днес е на мода повече от всякога и такива прически ви позволяват да го покажете в цялата му слава. Особено ако използвате светло боядисване тон в тон и придадете обем и блясък на косата си.

Прическа "Аврора"

И не забравяйте за бретона – той придава на силуета на прическата особен чар и индивидуалност! Независимо дали са дълги, извити или асиметрични, те не само добавят модерна нотка към визията ви, но също така ви позволяват да създадете уникален, съобразен силует само за вас.

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Трябва да се прочете

Детски пазар

📣Сайт за безплатни обяви за нови и използвани детски стоки!

Подобни