Ресторантите и кафенетата са места, където отиваме, за да си вземем малко почивка от рутината и да се отпуснем. Някои заведения обаче искат да впечатлят клиентите си не само с уютен интериор и вкусна храна, но и с много нестандартно сервиране на ястия. И това неволно превръща обикновеното пътуване до кафене в истинско приключение. Фантазията на ресторантьорите понякога е толкова поразителна по своя обхват, че започвате да се съмнявате: „Наистина ли е възможно да ядете това?“ За вкусовете обаче спор няма. И фактът, че на един човек ще изглежда твърде необичайно представяне, тогава за друг ще изглежда просто като интересна възможност да погледнете ястията, с които сме свикнали, от различен ъгъл.
От Чушка сме подбали няколко забавни начина за сервиране на храна. Приятно гледане!
Като дете майка ми ми забраняваше да влизам с обувки вкъщи, но днес трябва да ям от маратонка. О времена, о нрави!


Това място не изглежда много гостоприемно за гостите, тъй като сервирането на храната им е толкова небрежно.


Пиенето от бутилка е признак на лош вкус. А яденето?


Пържени картофи в в празна консерва. Изглежда, разбира се, оригинално, но просто не мога да се отърва от мисълта, че имам подобен съд на балкона си, използван за фасове.


Интересно, но тавата беше обърната просто защото не са имали време да измият обратната страна?


Ако наистина искате да седнете на пейка с фунийка сладолед през лятото и не обичате сладко, тогава тази опция е най-добрата


Изглежда, че са ми донесли картофи с наденица в сешоар за прибори


Надявам се попътният вятър да не е бил твърде силен и крилете ми да не са имали време да изстинат


Защо да сервирате тортата в отделна чиния, когато можете да я поставите върху напитката си?


Да ядете това ястие и в същото време да останете чисти е друго предизвикателство. Екстремността се допълва от факта, че всичко капе от масата върху коленете ви.


Съжалявам, сладоледът свърши, но има много вкусен ориз


Дано преди това не е имало яйца в кутията и, че няма да хвана салмонела.


Коктейл „Цезар“ с лека закуска изглежда като холистичен дизайн. Вероятно е кръстен така, защото можете да ядете, пиете и решавате пъзели едновременно.


По принцип харесвам миди. Но ето някои от тях, честно казано, не са много хубави.


Когато в кофата за боклук няма боклук, а горещ шоколад, тя изглежда много по-красива.


Ако в ресторанта има много посетители и чиниите са свършили, тогава трябва по някакъв начин да сервирате храната. Гевгирът не е чак толкова лош вариант.


Когато влязох само да опитам сашими, но получих цяло представление с танцуващи малки лебеди


След като изям всичко, задължително ще пробвам обувката.

